Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

Színezd át a hangulatodat a Feng Shui segítségével

Szerző:
Szabó Anna
Környezetünk színvilága, ezen belül is azok a helyiségek, ahol tartózkodunk, meghatározzák a hangulatunkat. A Feng Shui tanai szerint, a pihenést és nyugalmat szolgáltató terek Jin, míg az aktív tevékenységek terei Jang jellegű kialakítást igényelnek. A helyes színválasztáskor azonban nem csak a Jin-Jang jelleget, hanem az életterületek számára kedvező színeket is figyelembe kell venni.

 

Ne feledd, a színeket a fény kelti életre, ezért kiteljesedésükhöz a fény jelenléte elengedhetetlenül fontos. Fény nélkül elhalnak a színek, elszürkülnek, a teljes sötétségben pedig megszűnnek létezni.

.

 

 

A nappali színei

A nappali aktív tevékenységekre alkalmas, de fontos, hogy kényelmes legyen. Ezen a területen élénkebb és vidámabb színeket használj, figyelembe véve az életterület adta lehetőségeket.

Sárga a nappaliban: fizikai szinten segíti mozgásba hozni a dolgok áramlását. Társasági összejövetelekkor megkönnyíti a kapcsolatteremtést, a társalgást. Túl sok ebből a színből azonban ingerelheti az embereket és vitát gerjeszthet.

Narancssárga a nappaliban: felpezsdít és örömtelivé tesz, fokozza a társaság iránti érdeklődésünket és általános aktivitásunkat.

fengshui feng shui fészek
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL