Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

Szeretnél jó egészséget, vagyont és boldogságot az életedben? – Íme, a legjobb Feng shui tippek

Szerző:
Szabó Anna
A Feng Shui ősi kínai művészetének alkalmazásával harmóniát teremthetsz a környezetedben. De mi is az a Feng Shui? Valójában ugyan azokból a gyökerekből ered, mint az ősi taoista látásmód, és azt mondja, hogy körülöttünk minden összekapcsolódik. Ősi művészetnek és tudománynak tekintik már több mint 3000 éve.

Kínából származik ez a gondolkodásmód és azt tanítja, hogyan lehet egy adott tér energiáját egyensúlyozni az ott élő emberek jó egészségének és vagyonának előmozdítása érdekében. Különböző módok léteznek, melyekkel pozitív energiát vihetsz az otthonodba. A Feng Shui segít, hogy olyan technikákat alkalmazz, melyek elősegítik a pozitív tér és a megtisztult környezet megteremtését.

1. A rendetlenség száműzése

Ideje, hogy megszabadulj az összes felesleges kacatodtól, dobd ki azokat, amikre már nincs szükséged. Biztos nálad is lapulnak olyan tárgyak, ruhadarabok, melyeket már évek óta nem használtál. Most bátran eladhatod, elajándékozhatod őket vagy amit már más sem tud felhasználni, egyszerűen dobd ki. A törött, már nem megjavítható tárgyakkal bánj ugyanígy, mert csak negatív energiát sugároznak.
 

otthon otthontippek fengshui feng shui
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL