FÉSZEK

Számodra is fontos az illatosítás?

Sokunk számára elemi kérdés, hogy az otthonunkban kellemes illatok legyenek, azonban a kereskedelmi forgalomban kapható termékek szűkös kereteket szabnak a fantáziánknak. Te valami többre vágysz? Akkor meg kell ismerkedned a Moodo elektromos illatosítóval, amely teljesen automatikus illatosítást tesz lehetővé az otthonodban, irodádban, esetleg a boltodban.

Nyilván tudod, hogy az illatok is nagy mértékben hatnak a hangulatunkra, ezért roppant fontos a kellemes színek mellett egy nyugtató, netán éppen élénkítő illat is az otthonodban.

A legmodernebb technológia az illatosításban

A technika egyre több kaput nyit meg minden területen, így már az illatosításban is új lehetőségeket adott a gyártóknak és a felhasználóknak is. Bár ez még az átlagos termékeken nem látszik, azonban van egy cég, aki úgy döntött, hogy kiaknázza ezeket a lehetőségeket.

Ismerkedj meg Te is a Moodo-val

A Moodo.hu egy olyan okos illatosító, ami ezen a területen még nem alkalmazott újításokat használ fel. Lehetőségünk van időzíteni a működését egy egyedi fejlesztésű alkalmazás segítségével. Ezzel az applikációval a négy illat kapszulából akár egyedi illatokat is keverhetünk és kedvünkre szabályozhatjuk azok intenzitását.

Milyen illatkapszulák közül válogathatunk?

Friss Citrusfélék

Kedveled a kellemes nyárias illatokat, melyek felpezsdítenek? A Friss Citrusfélék illatkapszulában a természetes és friss citrus illatok keverednek a Neroli narancsvirággal és a bergamonttal.


Levendula

A klasszikus levendula sokak kedvence, hiszen nem csak nagyon kellemes illat, de segít a kikapcsolódásban, sőt a relaxálásban is. Te is előszeretettel használod ezt az aromát? Már akár egy gombnyomás segítségével élvezheted ezt az illatot vagy akár be is időzítheted, hogy mire hazaérsz a levendula illata lengje be az otthonod.


Éjféli kaland

Biztosan Te is tapasztaltad már, hogy az illatok nagyon erős hatással vannak az érzelmekre, hangulatokra. Az Éjféli Kaland egy pézsmára alapozó kapszula, ami segít romantikusabbá tenni a hangulatot vagy éppen felpezsdíteni a véredet.

Jelen pillanatban 22 különböző illatkapszula található a Moodo Magyarország weboldalán, így bőséggel van miből válogatni. A gyümölcsös illatoktól és virágos hatásúakon át a férfias illatokig mindenfélével találkoztunk. Ha szereted a változatosságot, akkor nagyon fogod szeretni ezt az illatosítót.

MoodoGo

Nem olyan régen piacra dobta a cég a hordozható változatot, ami az autód pohártartójában is elfér. Bár a négy illatkapszulás Moodo sem egy nagy szerkezet, de mégsem annyira kompakt a mérete, hogy akár a kocsidban is használhasd vagy mindenhová magaddal vidd. A MoodoGo most ezt a piaci rést is betöltötte, így már bárhová könnyen magaddal viheted. Ennek tetejébe a laptopod mellett is jól mutat, egy egyszerű USB kábel segítségével lehet életre hívni, így ott is ragyogóan kiaknázhatod az illatok erejét. Legyen szó felfrissülésről vagy épen lazításról a Moodo illatpalettájában megtalálod a neked megfelelőt.

A nagy kérdés: Meddig jó egy kapszula? 

A hazai képviselet kérésünkre elárulta, hogy bár első ránézésre a forgalomban lévő olcsóbb illatosítók kevezőbbnek tűnnek, azonban azokat sokszor hetente vagy kéthetente kell cserélni, míg egy otthoni használat mellett a Moodo kapszulái a használat intenzitásától függően akár 6-8-10 hétig is kibírják. Éppen ezért jöttek olyan csodás vásárlóvélemények, felismerések az ügyfelektől, hogy kedvezőbb nekik a Moodo üzemeltetése, mint a nagy otthon illatosító márkák utántöltő csomagjait hetente cserélgetni.

Külföldről olcsóbb megrendelni első ránézésre, de nem bíztatunk! Miért?

A hazai képviselet, a Moodo.hu, felhívta a figyelmünket arra, hogy ezzel már sok ügyfél pórul járt. Ugyanis csak a 99 EUR lebeg a lelki szemük előtt a megrendelés pillanatában, azonban ezt az összeget szállítási költség és az országba érkezéskor a csomagot 27%-os VÁM ÁFA terheli. Ami a vevők nagy megleptésére 55-51.000 forintos vételárra kerekíti a csomag árát. Itthon pedig 49.900 Forintba került volna beszerezni, itthoni garanciával és kevesebb stresszel járt volna a procedúra. A spórolás a végén mindig drágább, mondta a Moodo.hu vezetője, aki – saját bevallása szerint - már maga is megtapasztalta ezt az utat más termékeknél.

Kipróbálnád?

Akkor van egy jó hírünk! Körülbelül egy éve már itthon is kapható Moodo, így Te is könnyedén hozzájuthatsz egyhez. Nincs más dolgod csak a Moodo Magyarország oldalán kiválasztani, hogy fehér vagy fekete készüléket szeretnél és a csomagtól függően az illatkapszulákat. Ha Te is szereted az egyedi és innovatív kütyüket vagy csak régóta keresel egy igazán sokoldalú illatosítót, amelynek az illatai a természetes illóolajok minőségét tükrözik ám még sem kell pacsmagolni, mosogatni, hanem egy letisztult kapszulás rendszerben tudod cserélni, akkor ez egy remek választás számodra is.

  

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL