FÉSZEK

Nem is gondolnál rá! - 7 sikkes falifülke, mely bónusz területet varázsol az otthonodba

Számos lakóhelyen megtalálhatók ezek a különösen furcsa zugok, melyeknek vagy dekoratív, vagy praktikus célja van. Ha már teljesen össze vagy zavarodva azzal kapcsolatban, hogy mit csinálj azokkal a kínos falnyílásokkal, segítünk.

Mi teljesen oda vagyunk ezekért a “fali résekért”, mivel remek lehetőséget adnak arra, hogy maximalizáljuk a lakás alapterületét anélkül, hogy az értékes padlóból vennénk el azt. Hogy bebizonyítsuk az igazunkat, itt van néhány a kedvenc falrészeink közül.

Két falifülke egy konyhában

Ez a két beépített falrész több teret biztosít a konyhai eszközök számára. A zug a bal oldalon eredetileg is ott volt, amint feltételezhetted is. A job oldali alkóvot azonban csak a későbbiekben alakították ki. Érdemes megfigyelni, hogy a priamis alakú rés kialakítása mennyire elősegíti a hatékony tárolást. A zug felső polca tökéletes a fűszerek és és egyéb apró dolgok tárolására. A középső polc a salátás és más nagyobb tálak számára van fenn tartva. Végül a konyhalap tetején lévő részen a konyhai eszközök foglalnak helyet. Ezen elhelyezésük biztosítja az egyszerű hozzáférést úgy, hogy a konyhalap lommentes övezet marad.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL