{KEPGALERIA}
Kényelmes elkészítheted a lekvárokat és kompotokat, tudva azt, hogy az biztosan egészséges alapanyagokból készült, és mindezek tartósítószer, és vegyszer mentessek is. Mielőtt nekilátnál a munkának, konyhádat megfelelően elő kell készíteni. Szükséged lesz egy nagyméretű lavórra vagy vödörre, amibe a gyümölcsöt két órán át megáztatod, ezután pedig hideg vízben kétszer alaposan megmosod. Ezután a gyümölcsöt üvegekbe töltöd, kétszer ennyi forralt vízzel leforrázod, majd vízzel töltött tepsibe állítod őket. Így már kész is a házi kompót, ami készülhet meggyből, cseresznyéből vagy akár barackból is.
OLVASS TOVÁBB!
Lakberendezési trendek, melyek felforgatják az idei őszt
Az ősz mindig egy új, meghittebb hangulatot hoz magával. Rövidülnek a nappalok és a fák levelei is varázslatos színekben pompáznak, és...
FÉSZEKRögzítési megoldások - A menetes szár szerepe
A modern építkezések és felújítások világában számos eszköz segíti a mindennapi munkát, a menetes szár pedig kiemelt szerepet játs...
FÉSZEKPraktikus megoldások kisállatoknak a városi otthonokban
Fontos, hogy kedvenceinknek is kényelmes környezetet biztosítsunk. A városi lakások többségében sokan tartanak kisállatokat, legyen szó...
Otthon, ahol minden részlet harmóniában van
Az otthon a nyugalom szigete, a biztonság és a feltöltődés elsődleges helyszíne, ahol minden apró részlet a hangulatért felel....
FÉSZEKInnováció és fenntarthatóság: a műfű telepítése
Gondolt már arra, hogyan lehet ötvözni a természetes környezet szépségét a modern technológia nyújtotta kényelemmel?...
FÉSZEKTacskó vagy nem tacskó? Miért ez az egyik legnépszerűbb kutya a világon?
A tacskó népszerűsége nem véletlen. Egyedi megjelenése, változatos szőrtípusai és színei miatt mindenki megtalálhatja a hozzá illőt...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK