Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Kényelmes elkészítheted a lekvárokat és kompotokat, tudva azt, hogy az biztosan egészséges alapanyagokból készült, és mindezek tartósítószer, és vegyszer mentessek is. Mielőtt nekilátnál a munkának, konyhádat megfelelően elő kell készíteni. Szükséged lesz egy nagyméretű lavórra vagy vödörre, amibe a gyümölcsöt két órán át megáztatod, ezután pedig hideg vízben kétszer alaposan megmosod. Ezután a gyümölcsöt üvegekbe töltöd, kétszer ennyi forralt vízzel leforrázod, majd vízzel töltött tepsibe állítod őket. Így már kész is a házi kompót, ami készülhet meggyből, cseresznyéből vagy akár barackból is.
OLVASS TOVÁBB!
Modern külső árnyékolók a mediterrán életstílus megteremtéséért
Képzeld el, hogy munka után kilépsz a teraszra, és élvezed a napsütést, miközben a kellemes szellő hozza a hűsítést....
FÉSZEKA villanybojler vezérlőpanel szerepe
Valószínűleg sokan nincsenek tisztában vele, de a villanybojler egyik legfontosabb eleme a vezérlőpanel. Ez a kis elektronikai alkatrész b...
FÉSZEKLakberendezési trendek, melyek felforgatják az idei őszt
Az ősz mindig egy új, meghittebb hangulatot hoz magával. Rövidülnek a nappalok és a fák levelei is varázslatos színekben pompáznak, és...
Rögzítési megoldások - A menetes szár szerepe
A modern építkezések és felújítások világában számos eszköz segíti a mindennapi munkát, a menetes szár pedig kiemelt szerepet játs...
FÉSZEKPraktikus megoldások kisállatoknak a városi otthonokban
Fontos, hogy kedvenceinknek is kényelmes környezetet biztosítsunk. A városi lakások többségében sokan tartanak kisállatokat, legyen szó...
FÉSZEKOtthon, ahol minden részlet harmóniában van
Az otthon a nyugalom szigete, a biztonság és a feltöltődés elsődleges helyszíne, ahol minden apró részlet a hangulatért felel....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK