FÉSZEK

Forró éjszakák - Így tartsd hűvösen a szobát a legnagyobb nyári melegben is

Annyi jó dolog van a nyárban. Hosszú nappalok, selymes pizsamák, szúnyogok, izzadt lepedők és álmatlan éjszakák… Egy szóval nem mindenkinek habos torta az időjárás, hiszen sokan nem tudnak pihenni a meleg miatt. De szerencsére van néhány egyszerű megoldás, ami segíthet.

A következő módon tartsd hűvösen a szobát a legnagyobb nyári melegben is:

Járasd a levegőt

Próbáld meg nyitva hagyni az ajtót, és nyisd ki az ablakokat. A kereszt huzat miatt járni fog a levegő, ami egyből frissebb érzést nyújt a lakásnak. Még jobb, ha beszerzel egy ventilátort, akár állót, akár mennyezetit. Ettől mindig járni fog a levegő, még akkor is, ha csukva van minden. Hogy ne is említsük a zúgó hangot, amitől álomba merülsz… Helyezz egy kis tál fagyott vizet az álló ventilátor elé. A szél, amit áraszt nedvességet juttat a levegőbe, ahogy olvadni kezd a jég. Esetleg egy vízzel töltött spay-t is tarthatsz az ágyad mellett, hogy frissíthesd az arcodat és a testedet, amikor szükséges.

Egy másik trükk, ha egymással ellentétes szögbe helyezel két álló ventilátort, akkor a meleg levegő felnyomódik. Ugyanígy a mennyezeti ventilátor is elszívja a meleget, ha változtatsz a beállításokon, és visszafelé pörgeted a propellerjét.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL