FÉSZEK

Feng Shui tippek a szerelem és a házasság energiáiért

Szeretni és szeretve lenni az ember egyik alapvető szükséglete. Emiatt foglalkozunk ebben a cikkben olyan Feng Shui tanácsokkal, melyek segítenek a szerelem megtalálásában és a házasság boldog állapotának visszanyerésében.

7 alapvető Feng Shui tipp a szerelmi kapcsolatokhoz:

1. Ahhoz, hogy a házasok a hálószobába is bevonzzák a boldogságot, nagyon karakán szimbólumokra lesz szükségük. Ezek a jelképek misztikus erővel bírnak, és képesek visszahozni az izgalmat és a meghittséget egy kapcsolatba. Az is segíthet, ha egyforma kulcstartótok van, hiszen ezzel a másik egy darabját mindenhová magatokkal viszitek.

2. Helyezz egy pár mandarin kacsát a szerelem sarkodba! Ez felerősíti a szerelmi és házassági energiáidat. Párként mindig szerencsét hoznak, és az egységet jelképezik.

3. A házasok ne fessék barackszínűre a hálószoba falát, mert akkor egy zavaró harmadik fél jelenhet meg a jövőben.

4. Tüntessetek el mindent, ami a fájó múltat idézi! A rossz kapcsolatokhoz, betegségekhez kötődő emlékek könnyen boldogtalanná tehetnek, tehát nincs szükséged rájuk!

5. A Feng Shui úgy tud segíteni a párkeresésben, ha mindenből kettő van! Tarts két éjjeliszekrényt a szobádban, vagy olyan képeket, ahol egy pár van… szerintem érted a lényeget!

6. Soha ne vegyél a párodnak személytelen ajándékot, mint egy olló vagy egy kés. Törekedj arra, hogy tényleg megmutasd neki, mennyire szereted. Ha te kapnál valami ilyesmit, a kínai tradíciók szerint adnod kell a szerelmednek egy jelképes összeget, hogy „megvedd” az adott ajándékot, és megmenekülj annak elidegenítő hatásaitól.

7. A rózsa a legáltalánosabb virág, amit ajándékozni szokást, azonban nem mindegy, hogy milyet választasz belőle! A Feng Shui szerint fontos, hogy el legyenek távolítva a tüskéi, és így ne tudja megsebezni a kapcsolatotokat. Sőt, a vörös rózsát a kapcsolat végének előjeleként tartják számon, így okosabb választás lehet a rózsaszín vagy a sárga, de ami a legfontosabb: ne feledkezz el a tüskékről!

A Feng Shui nemcsak az anyagi jólétről szól, de segít a szerelmi energiák generálásában is, ezzel boldogságot hozva az életedbe. Ha megfogadod ezeket a tippeket, meglátod, hamar egyensúlyba kerülsz majd!


 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL