FÉSZEK

Ez a népszerű lakberendezési trend a sikkes, boldog otthon titka

Oka van annak, hogy a minimalista trend annyira népszerű manapság a lakberendezők körében. Azon kívül, hogy rendkívül esztétikussá varázsolja a teret, jótékony hatással van az egészségre is és boldogabbá tesz.

Tanulmányokból kiderül, hogy a rendetlenség stresszhez és depresszióhoz vezethet, főként a nők számára – míg egy visszafogott tér nyugalmat áraszt. Az egyszerű életmód egyenlő az élet fontos területeire való odafigyeléssel.

Egy harmonikus élethez elengedhetetlen, hogy az otthon biztonságot és törődő légkört árasszon. Fontos, hogy az otthon tiszta és rendezett legyen – egyrészt környezetvédelmi okokból, másrészt pedig azért, mert minél kevesebb tárgyat birtokolunk, annál jobban tudjuk értékelni a valóban fontos dolgokat, ráadásul nem mellesleg könnyebb is takarítani.

Íme, „a kevesebb több” életmód fő elemei:
 

1. Jól gondold meg, mit engedsz be az otthonodba

A közösségi média és az influenszerek szárnyalásának hatására a társadalom egyre nagyobb mértékben lett kitéve a különböző termékeknek. De valóban elégedetté tesznek ezek minket? Vagy csak elterelik a figyelmünket a fontosabb jelenségekről? Nemsokára eljön az idő, hogy komolyan át kell gondolunk az életmódunkat (a fogyasztásunktól egészen a technológiáig), mielőtt teljesen kiégünk.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL