FÉSZEK

Alkosd meg a tökéletes nappalit - A Feng Shui titok

A nappali központi szerepet tölt be a család életében, hiszen számos esemény és tevékenység köthető ehhez a helyiséghez. Itt foglalnak helyet a vendégek, itt zajlik a buli, de ide vonulnak vissza a család tagjai egy fárasztó nap után is, hogy pihenjenek, olvassanak, tévét nézzenek vagy zenét hallgassanak.

Így alkosd meg a tökéletes nappalit:

Tanuld meg, milyen szabályok érvényesek a nappalira a feng shui szerint

Akárcsak minden helyiség a lakásban, a nappalit is tisztán és rendben kell tartani, ugyanis a rendetlenség és a kosz vonzza a negatív és káros energiákat. A szétszórt tárgyak vagy ruhák szintén zavarják a chi áramlását a térben.

Az elosztás szintén rendkívül nagy jelentőséggel bír. Ha egy szoba túlságosan meg van tömve bútorokkal, az szabotálja a chi megfelelő működését. Ha a nappalid túl kicsi, próbáld meg egybenyitni a szomszédos helyiségekkel. Sok helyen a nappali össze van kötve a konyhával és akár a dolgozóval is, hiszen a feng shui szabályai szerint nem ajánlatos a számítógépet a hálóban elhelyezni. Mindig gondoskodj a jó levegőminőségről és a természetes fényforrásról.

A napfény erősíti a chit és az energiaáramlást. A délkeleti tájolás fénnyel és energiával tölti meg a teret, a déli javasolt a bulikhoz, a délnyugati elhelyezkedés nyugodt és kényelmes légkört teremt, míg a nyugati tájolás a legalkalmasabb vendégek fogadására.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL