FÉSZEK

9 tipp, hogyan érdemes átalakítani át a hálószobádat a Feng shui szerint - Hívd be a jó energiákat!

Ha választanod kell, hogy melyik szobád alakítsd át a feng shui szerint, akkor egyértelműen a háló legyen az. A feng shui filozófiája szerint ugyanis ez a legfontosabb helység. Ez a legszemélyesebb tér a lakásban, és általában a legtöbb időt is itt töltjük. Ezen felül, mikor alszunk, passzív állapotba kerülünk, ezért különösen fontos, hogy ilyenkor milyen energiák vesznek körül minket.

A hálószobád téged szimbolizál. Így a hálószobában tett változtatások állnak hozzád a legközelebb, ezáltal ezek azok, amik a leginkább hatással is vannak rád. Most mutatunk 9 tippet arra, hogyan alakítsd át a feng shui szerint a hálószobádat:

1. A jó feng shui szerint helyezd el az ágyadat

• Bizonyosodj meg róla, hogy az ágy kimagasló helyen van a szobában. Ez azt jelenti, hogy az ajtó felé néz, de nincs azzal egyvonalban.
• Az ajtó ne közvetlen az ágyra nyíljon. Különösen kerüld a „koporsó pozíciót”, amiben a lábad egyenesen az ajtó felé néz fekvés közben.
• Helyezd egy fal elé az ágy fejtámláját, úgy, hogy a másik három oldalt szabadon hagyod. (jobb, bal és a láb felé eső rész)
• Ne helyezd olyan falhoz az ágyat, melynek másik oldalán mellékhelyiség található.
• Ha megoldható ne tedd az ágyat alacsony gerendák, lamellák vagy ferde mennyezet alá.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL