FÉSZEK

9 szerencsevonzó tipp az otthonodba

Életünket a kínai hagyományok szerint 3 fajta szerencse határozza meg: égi, földi és személyes. E háromféle szerencsetípus között kellene egyensúlyt teremteni a hosszú és boldog élethez. Jó, ha tudod, az égi szerencsét képtelenség befolyásolni, amitől pedig alapvetően függ, milyen lesz az élethelyzeted. A Feng shui azonban arra ad lehetőséget, hogy a földi szerencsét befolyásold.

 

Kizárólag az égi szerencsétől függ, milyen körülmények közé születsz, mi vár rád, siker vagy hírnév, szerencsétlenségben vagy netalán nyomorúság lesz majd részed... A Feng shui arra ad lehetőséget, hogy a földi szerencsédet befolyásold. Ha ügyes vagy és megfelelően alkalmazod, harmóniába kerülhetsz környezeteddel, vagyis a boldogságodat meghatározó erővel. Segítségével könnyebben túlléphetsz az égi szerencse adta nehézségeken, így könnyebben bevonzva a bőséget, az egészséget, a boldogságot. Ez tulajdonképpen az igazi célja a Feng shuinak - megteremteni a harmóniát a teljesség érdekében az élet egyes területein. Ám mindig felmerül a kérdés: kinek mit jelent a szerencse, a boldogság, és vajon valóban attól lennének boldogok, amiről úgy hiszik?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Aludj jól!


Az északkelethez kapcsolódó gyors, reaktív csi ideális az új üzleti lehetőségek felismerésére. Ez az energia abban is segít, hogy még a versenytársaink előtt megragadjuk a kínálkozó alkalmat. Az északkeleti csi éles és csípős, mint a hideg szél, így a segítségével azonnal a dolgok közepébe vághatunk. Ugyanakkor több jang minőségre van szükségünk, hogy továbbra is összeszedettek, precízek és éberek maradjunk, ami hozzájárul ahhoz, hogy gyorsan tudjunk reagálni.

Aludjunk úgy, hogy a fejtetőnk északkelet felé néz. Ha azonban éber alvók vagyunk, vagy rémálmok gyötörnek bennünket, jobban tesszük, ha nyugat felé tájoljuk magunkat a nagyobb pénzügyi tudatosság reményében. Szintén segít, ha munka közben arccal északkelet felé helyezkedünk el.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL