FÉSZEK

9 szerencsevonzó tipp az otthonodba

Életünket a kínai hagyományok szerint 3 fajta szerencse határozza meg: égi, földi és személyes. E háromféle szerencsetípus között kellene egyensúlyt teremteni a hosszú és boldog élethez. Jó, ha tudod, az égi szerencsét képtelenség befolyásolni, amitől pedig alapvetően függ, milyen lesz az élethelyzeted. A Feng shui azonban arra ad lehetőséget, hogy a földi szerencsét befolyásold.

 

Kizárólag az égi szerencsétől függ, milyen körülmények közé születsz, mi vár rád, siker vagy hírnév, szerencsétlenségben vagy netalán nyomorúság lesz majd részed... A Feng shui arra ad lehetőséget, hogy a földi szerencsédet befolyásold. Ha ügyes vagy és megfelelően alkalmazod, harmóniába kerülhetsz környezeteddel, vagyis a boldogságodat meghatározó erővel. Segítségével könnyebben túlléphetsz az égi szerencse adta nehézségeken, így könnyebben bevonzva a bőséget, az egészséget, a boldogságot. Ez tulajdonképpen az igazi célja a Feng shuinak - megteremteni a harmóniát a teljesség érdekében az élet egyes területein. Ám mindig felmerül a kérdés: kinek mit jelent a szerencse, a boldogság, és vajon valóban attól lennének boldogok, amiről úgy hiszik?

.

 

 

Aludj jól!


Az északkelethez kapcsolódó gyors, reaktív csi ideális az új üzleti lehetőségek felismerésére. Ez az energia abban is segít, hogy még a versenytársaink előtt megragadjuk a kínálkozó alkalmat. Az északkeleti csi éles és csípős, mint a hideg szél, így a segítségével azonnal a dolgok közepébe vághatunk. Ugyanakkor több jang minőségre van szükségünk, hogy továbbra is összeszedettek, precízek és éberek maradjunk, ami hozzájárul ahhoz, hogy gyorsan tudjunk reagálni.

Aludjunk úgy, hogy a fejtetőnk északkelet felé néz. Ha azonban éber alvók vagyunk, vagy rémálmok gyötörnek bennünket, jobban tesszük, ha nyugat felé tájoljuk magunkat a nagyobb pénzügyi tudatosság reményében. Szintén segít, ha munka közben arccal északkelet felé helyezkedünk el.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL