Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

9 szerencsevonzó tipp az otthonodba

Szerző:
Szabó Anna
Életünket a kínai hagyományok szerint 3 fajta szerencse határozza meg: égi, földi és személyes. E háromféle szerencsetípus között kellene egyensúlyt teremteni a hosszú és boldog élethez. Jó, ha tudod, az égi szerencsét képtelenség befolyásolni, amitől pedig alapvetően függ, milyen lesz az élethelyzeted. A Feng shui azonban arra ad lehetőséget, hogy a földi szerencsét befolyásold.

 

Kizárólag az égi szerencsétől függ, milyen körülmények közé születsz, mi vár rád, siker vagy hírnév, szerencsétlenségben vagy netalán nyomorúság lesz majd részed... A Feng shui arra ad lehetőséget, hogy a földi szerencsédet befolyásold. Ha ügyes vagy és megfelelően alkalmazod, harmóniába kerülhetsz környezeteddel, vagyis a boldogságodat meghatározó erővel. Segítségével könnyebben túlléphetsz az égi szerencse adta nehézségeken, így könnyebben bevonzva a bőséget, az egészséget, a boldogságot. Ez tulajdonképpen az igazi célja a Feng shuinak - megteremteni a harmóniát a teljesség érdekében az élet egyes területein. Ám mindig felmerül a kérdés: kinek mit jelent a szerencse, a boldogság, és vajon valóban attól lennének boldogok, amiről úgy hiszik?

.

 

 

Tisztítsd meg a teret!


Például a csi megtisztításához hangokat is használhatunk. A hanghullámok megrezegtetik a levegőt, ezáltal felkavarják a csit. Ha a régi energia szabadon tud mozogni, egy része elhagyja a szobát, és a helyére friss csi telepedhet. A hanggal való tisztításnak számos módja ismert. Kántálhatunk, harangokat rázhatunk vagy tapsolhatunk is. A kántálás igen erőteljes megoldás, mivel közben a legmélyebb energiánkat vetítjük ki a helységre, ahol éppen tartózkodunk. A hangokkal történő tértisztítást érdemes azután végezni, hogy tengeri só segítségével már eltávolítottunk annyi régi csit, amennyit csak lehetett.

fengshui feng shui szerencse fészek otthon
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL