Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

8 dekorációs tipp, hogy az otthonod világosabb és élhetőbb legyen - Költöztesd be a harmóniát!

Szerző:
Szabó Anna
Semmi sem kellemetlenebb, mint egy csodás reggelen arra ébredni, hogy a lakásban káosz uralkodik. A szoba egyfajta személyes tér, amely kényelmet, békét és inspirációt sugároz, ám olykor a túl régi bútordarabok párosulva néhány oda nem illő tárggyal igazán zavaróak lehetnek. Mindez pedig a lelki és a mentális állapotodra is kihat.

Ám felújíthatod a lakóteredet, ha kicsit feldobod a kedvenc színeiddel, csempészel be olyan tárgyakat, amelyek az érdeklődésedet tükrözik, illetve tiszta teret teremtesz. A világos és inspiráló lakótér nem csupán a dekorálásról szól, több ettől, és kihatással van az elmédre és a lelki állapotodra. Légy könnyed és kezdd azzal, ami már a rendelkezésedre áll, dobd fel néhány dekorációs elemmel az otthonodat.

{KEPGALERIA}

1. A stílus meghatározása

A szoba stílusának meghatározása jó támpont, és lehetővé teszi, hogy ennek megfelelően válogasd össze a bútorokat, dekorációkat, párnákat, festményeket és egyéb kiegészítőket. Kezdd el összeválogatni a kedvenc színeidben pompázó tárgyakat, mindazt, ami felkelti az érdeklődésed és inspirál. Lapozz át néhány lakberendezési magazint vagy kérdd ki lakberendező, esetlegesen jó barát véleményét, aki már jól ismer, és vásároljatok együtt néhány bútordarabot. Noha érdemes meghatározni, hogy mégis milyen stílusú legyen a szoba kialakítása, de nem kell mindennek ugyanolyan színűnek lennie.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL