FÉSZEK

6 tipp, hogy az otthonod pozitív energiával töltődjön fel

Az otthonod a te kis szentélyed, olyan hely, ahová vissza tudsz vonulni a világtól, és békében érezheted magad. Az otthon egyfajta „újjászületési hely”, ezért érezned kell a földelést és biztonságban kell lenned ahhoz, hogy inspirálódhass és fejlődhess. Gyakran azonban mégsem így van, mert olyan állapotok vannak, amelyek megakadályozzák a nyugalmat.

Bármi is a helyzet, csakis otthon tudsz feltöltődni pozitív energiával, ez az, ami segít abban, hogy:


• Növekedjen a kreativitás és az inspiráció
• Könnyebben elviseld a kellemetlen szobatársakat vagy családtagokat
• Eltávolítsd a negatív energiát vagy entitásokat
• Megszüntesd a stagnáló vagy fülledt energiát
• Az otthonod biztonságos és kényelmes legyen
• Harmonikus kapcsolatok kialakulhassanak
• Nyugodt lehess, és pozitív energiával töltődjenek fel a mindennapjaid


A helyzet az, ha az otthonodat pozitív energia tölti be, ez valóban segíthet emelni a vibrációdat és segít a céljaid elérésében.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

5. Kristályok


A kristályok segítségével pozitív energia áramlik szét az otthonodban, képesek elnyelni ugyanis a negatív energiát és újra kalibrálni azt.


A legjobb hatású kristályok közül néhány:


Tiszta kvarc: segít növelni az otthonodban lévő pozitív energiát, mivel a negatív energiákat elnyeli. Segít a félelem, a stressz és a szorongás csökkentésében is. Helyezd a kvarcot a számítógép mellé, a tévére, az asztalra, a konyhába, valamilyen központi helyre, ahol szükséges a tiszta és friss energia.


Rózsa kvarc: segít a harmónia, a bizalom és a békés kapcsolatok megteremtésében. Tökéletes pároknak vagy családoknak, akik szeretnék elmélyíteni kapcsolatukat. A rózsa kvarc legkiválóbb helye a hálószoba. Ugyanis az egészséges, romantikus kapcsolatot támogatja, ám győződj meg arról, hogy két kristályt helyezz el.


Ametiszt: segít elősegíteni a spirituális fejlődést és megtalálni a magasabbrendű célokat. Segíti továbbá a negatív entitások elnyelését, a stagnáló vagy elakadt energiák megszüntetését, és hatékony védelmet nyújt ellenük. Nagyszerűen elősegíti az intuíció és a kreativitás növekedését. Helyezd el az ametisztet az otthonodban lévő dolgozó szobába, vagy a nappaliba.


Jade kő: elősegíti a családban lévő harmóniát, a barátságok megerősödését és az elgondolkodást. Kellemesen energizáló hatású, és elősegíti a földelést és biztonságot. Emellett támogatja az egészség javulását és szerencsét hoz. Helyezd el az irodában, vagy a bejárati ajtó közelében netán a nappaliba.

Tigrisszem: segít megvédeni az otthonod a kellemetlen látogatóktól, a negatív entitásoktól és negatív energiáktól. Segít abban is, hogy erősebb, kiegyensúlyozottabb energia áramoljon az otthonodba. Emellett ösztönöz és inspirál, hogy elérhesd a céljaid. Helyezd el az otthonodban lévő dolgozó szobába, vagy bárhol, ahol sok-sok pozitív energiára van szükséged.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL