FÉSZEK

6 módszer, hogy az otthonodat pozitív energia árassza el

Az otthon egyfajta szentély, olyan hely, ahová visszavonulhatsz a külvilágtól és ahol nyugalomra lelsz. Valójában egy biztonságos burok, ahol megnyugszol, feltöltődsz, és újra motivált leszel. Gyakran azonban az otthonod mégsem ilyen. Sokszor kellemetlen látogatók vagy zajos szomszédok zavarnak meg, netán bármi más akadályozza, hogy nyugalom honoljon a lakásban. 

Bármi is a helyzet, az otthonodat olyan hellyé kell varázsolni, ahol valóban feltöltődhetsz energiával.

Az alábbiak segíthetnek:

  • Növeld a kreativitást és az inspirációt
  • Szabadulj meg a kellemetlenkedő szobatársaktól és családtagoktól
  • Távolítsd el a negatív energiát és entitásokat
  • Űzd le a stagnáló és negatív energiákat
  • Legyen az otthonod nyugodt és békés
  • Építs ki harmonikus kapcsolatokat
  • Igyekezz több pozitív energiát becsempészni az otthonodba

Ha az otthonod pozitív energiával lesz tele, az a rezgésszámodat is növeli, vagyis a céljaid is könnyebben eléred. Az alábbi 6 dolgot mindenképpen érdemes megtenni ennek érdekében:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

5. Kristályok

A kristályok remek eszközei annak, hogy pozitív energiával töltsd fel az otthonod, mivel képesek elnyelni a negatív energiát és megtisztítani a lakást.

Néhány remek kristály:

Tiszta kvarc: segít megerősíteni a pozitív energiát és elnyeli a negatívat, emellett tisztít is. A félelem, a stressz és a szorongás is csökken általa. Helyezd a kvarcot a számítógépre, tévére vagy a konyhába az asztalra, a lényeg, hogy valamilyen fő helyen legyen. Így képes energiát sugározni.

Rózsa kvarc: segít a harmónia, a bizalom és a békés kapcsolatok megteremtésében. Tökéletes a családi és a párkapcsolatok elmélyítésére, érdemes tehát elhelyezni a hálószobában. Ha szeretnél egészséges, romantikus kapcsolatot, akkor mindenképpen két db kristályt helyezz el.

Ametiszt: segít a spirituális fejlődésben és megtalálni a nemesebb célt. Elnyeli a negatív entitásokat, felszabadítja a stagnáló energiákat, és hatékony védelmet nyújt. Ösztönzőleg hat, növeli az intuíciót és a kreativitást. Helyezd el az otthonodba vagy a dolgozószobádba akár, de a nappaliba is teheted.

Jade: elősegíti a harmónia, a barátság és a gondoskodás fejlődését. Finoman tölt fel energiával és földeli az otthonod. Segít az egészséges állapot kialakulásában és szerencsét hoz. Helyezd a dolgozószobádba, a bejárati ajtó elé vagy akár a nappaliba.

Tigris szem: segít megvédeni az otthonod a kellemetlen látogatóktól, a negatív entitásoktól és energiával tölt fel. Erősebb és kiegyensúlyozottabb leszel általa, segít a céljaid elérésében. Helyezd el a dolgozószobádba vagy oda, ahol energiával akarod feltölteni a helyet.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL