FÉSZEK

6 kiváló Feng Shui tipp a jólét és a kiegyensúlyozott pénzügyi helyzet megteremtéséhez

A lakásban vagy az irodában lévő tárgyak áthelyezése segíthet a jólét megteremtésében. Mindaz, amit nap, mint nap látsz, és ami körülvesz, energiával és rezgéssel bír, mely kölcsönhatásba lép a te energiáiddal, ezért erősen befolyásoló tényező! Tulajdonképpen a pénznek is van energiája, és azt szeretnéd, hogy beáramolhasson és bevonzd, nem igaz?

Ha az otthonodban és az irodában megfelelő az energiaáramlás, a pénz is sokkal könnyebben folyik be és a jólét is sokkal inkább megteremthető. Alkalmazd az alábbi 6 remek Feng Shui tippet a jólét és a bőség megteremtéséhez:

 


 

 

6. Dolgozz a személyes chi-n

Miután a föntiekkel meg vagy, érdekes átgondolni a pénzhez való viszonyodat. Vásárolsz-e olyan dolgokat, amelyek annyira nem is szükségesek? Hogyan kezeled a pénzt? Gondot okoz-e kifizetni a számlákat? A legfontosabb az, hogy a vibrációd akkor is magas legyen, ha pénzügyekről van szó. Annak ellenére ugyanis, hogy a Feng Shui valóban képes segítséget nyújtani a vagyoni helyzet rendezésében, ez csak egy része a folyamatnak. Győződj meg arról, hogy a kiadások és a megtakarításaid is rendben vannak, emellett mindig adományozz valamit, így leszel hálás azért, amid már megvan. Figyeld meg, hogy szép lassan valóban bekövetkezik a változás, csak higgy abban, hogy a vagyoni helyzeted képes rendeződni.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL