FÉSZEK

6 kiváló Feng Shui tipp a jólét és a kiegyensúlyozott pénzügyi helyzet megteremtéséhez

A lakásban vagy az irodában lévő tárgyak áthelyezése segíthet a jólét megteremtésében. Mindaz, amit nap, mint nap látsz, és ami körülvesz, energiával és rezgéssel bír, mely kölcsönhatásba lép a te energiáiddal, ezért erősen befolyásoló tényező! Tulajdonképpen a pénznek is van energiája, és azt szeretnéd, hogy beáramolhasson és bevonzd, nem igaz?

Ha az otthonodban és az irodában megfelelő az energiaáramlás, a pénz is sokkal könnyebben folyik be és a jólét is sokkal inkább megteremthető. Alkalmazd az alábbi 6 remek Feng Shui tippet a jólét és a bőség megteremtéséhez:

 


 

 

4. Fordítsd figyelmet a szimbólumokra

Gondold át, hogy az otthonod a bagua térkép szerint van-e berendezve, ez ugyanos a vagyoni helyzeted is képes befolyásolni. (A Feng Shui tibeti tanok szerint a lakás hátsó részében, baloldalon érdemes elhelyezni az ezzel kapcsolatos szimbólumokat, a bejárati ajtóból nézve.) Ellenőrizd le, hogy éppen mi is van a lakás eme részében. Rendetlenség vagy és káosz netán? Lehetséges, hogy ez okozza a pénzügyi kiadásaid. Ha egészséges és virágzó növényeket helyezel el erre a részre, anyagi jólétben lesz részed. Amennyiben még inkább szeretnéd rendbe tenni a pénzügyeidet, akkor helyezz el itt valamilyen fából készült tárgyat vagy egy mini vitorlás hajót, esetleg egy lovas alakot, de akár egy mini szökőkút is jó megoldás, ezek ugyanis a bőség szimbólumai. Így már valóban változást érhetsz el, és ne feledd, a bőség tudata még több pénzt vonz be!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL