FÉSZEK

6 kiváló Feng Shui tipp a jólét és a kiegyensúlyozott pénzügyi helyzet megteremtéséhez

A lakásban vagy az irodában lévő tárgyak áthelyezése segíthet a jólét megteremtésében. Mindaz, amit nap, mint nap látsz, és ami körülvesz, energiával és rezgéssel bír, mely kölcsönhatásba lép a te energiáiddal, ezért erősen befolyásoló tényező! Tulajdonképpen a pénznek is van energiája, és azt szeretnéd, hogy beáramolhasson és bevonzd, nem igaz?

Ha az otthonodban és az irodában megfelelő az energiaáramlás, a pénz is sokkal könnyebben folyik be és a jólét is sokkal inkább megteremthető. Alkalmazd az alábbi 6 remek Feng Shui tippet a jólét és a bőség megteremtéséhez:

 


 

 

1. Szüntesd meg a szivárgást és javítsd meg a csöpögő csapokat

A víz a Feng Shui-ban két dolgot képvisel, 1) pénz 2) az érzelmek. Különös, nem igaz? Ám vajon miért is van ez így. Minden az áramlásról szól. Ha egy csap elromlik és csöpögni kezd, vagy valahol szivárgást észlelsz, akkor mindent tegyél meg annak érdekében, hogy minél hamarabb megszüntesd ezt a helyzetet! Amikor ugyanis ezt teszed, akkor az életed is stabilabbá válik. Ha nem akarod, hogy kifolyjon a pénz a kezeid közül vagy éppen nem szeretnél érzelmileg instabillá válni, akkor ügyelj minderre!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL