FÉSZEK

5 tipp, hogyan változtathatod otthonodat spirituális mennyországgá

A káosz az élet velejárója. Forgalom, rendezetlen emberek az utcán, zsúfolt iroda, komplikált kapcsolatok – néha nehéz akár csak egyetlen nyugodt pillanatot találni a sok impulzus között. Tervezhetsz egy pihentető kiruccanást Nepálba vagy a Hawaii-szigetekre, de bárhogyan nézzük, úgyis csak még nagyobb káoszra jönnél vissza.

Hogyan tudnád mégis a nyugalom szigetévé varázsolni az otthonodat? Minimális erőfeszítés és rengeteg szenvedély kell csak hozzá, és teljes mértékben megéri a befektetett munka. Íme, 5 tipp, amikkel megtisztíthatod a ház energiáit, és valódi kis szentélyt csinálhatsz belőle:

Találd meg a megfelelő kristályt

Egy türkizkék kristály a ház északi részén bevonzza az Univerzumtól leginkább igényelt energiákat. Ha citrint helyezel a ház legdélebbi pontjára, azzal anyagi jólétet vonzol be. Az ametiszt a spirituális energiákat aktiválja, a rózsakvarc szerelmet hoz, ha az ágyad mellé helyezed. A jáde egészséggel és bölcsességgel ajándékoz meg, az előtérbe helyezett fekete obszidián pedig semlegesíti a stressz miatt keletkezett negatív rezgéseket. Olvass utána mindennek, és olyan kereskedőtől vásárolj kristályt, akiben megbízol.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL