FÉSZEK

5 remek módszer, hogyan varázsolhatod pozitívabbá az otthonodat

Egy hosszú nap után mindenki arra vágyik, hogy az otthon melegében a családjával lehessen. Az otthon vigaszt és támaszt nyújt a világban zajló káosz ellen, így azt kell érezned, hogy az otthonod számodra egyfajta menedék. Vigaszt, békét és támogatást kell, hogy nyújtson, és mivel sok időt töltesz otthon, igenis oda kell figyelni arra, hogy minél jobban érezd magad.

 

Ha nem csupán ellazulni szeretnél otthon, hanem egyben feltöltődni is energiával, akkor az alábbi tippek segítségével megtöltheted pozitív energiával az életteredet.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

3. Húzd ki gyakran az elektromos eszközöket


Egy állandó készenlétben élsz, ami azonban káros hatással lehet a mentális, fizikális és a lelki állapotodra is. Sok tanulmány kimutatta azt is, hogy éjjel nem eléggé pihentető az alvás, ha be van dugva körülötted minden elektromos eszköz, ezért éjszakára húzd ki a vezetékeket, és igyekezz a valós világhoz kapcsolódni inkább.


Ironikus, hogy a mobiltelefonok épp arra szolgálnak, hogy könnyen elérd a szeretteidet, ugyanakkor sokszor érezheted azt, hogy épp most vagy magányos, hiába a technológia. Legyen az otthonodban egy olyan élettér, ahol le tudtok ülni együtt beszélgetni, játszani, nevetni, és nem csak órákig csöndben nyomkodjátok a telefonotokat. Ha nem akarod magad teljesen elvágni a virtuális világtól, ahogy hazaértél, akkor legalább próbáld meg beosztani az időt munka után, és kevesebbet használd a mobiltelefonodat, táblagépedet, vagy kevesebbet ücsörögj a monitor előtt. Sokkal otthonosabbá válik a lakásod így, és te is sokkal nyugodtabb leszel, ha ebben mértéket tartasz.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL