FÉSZEK

5 egyszerű módszer, hogy kellemes légkört teremts a hálószobában - Legyen ez a saját szentélyed

Tisztában vagy azzal, hogy az egészséges táplálkozás fontos, igaz? Ám, gondolnád, hogy az életkörülmények is befolyásolják az egészségedet és a mentális állapotodat? Lehet, hogy egészségesen táplálkozol, de a körülötted lévő negatív energiák is hatnak rád. Egyszerűen megfogalmazva, ami a testeden belül zajlik, bizony körülötted is tükröződik.

 

Egy egyszerű példa, hogyan tapadhat meg a negatív energia a lakásban


Képzeld el, hogy szörnyű volt a partnereddel való kapcsolatod, talán a végén szakításra is sor került. Most egyedül vagy a lakásban, kivéve a fotókat, amelyeken még mindketten szerepeltek. Ám az is lehet, hogy maga a berendezés és a bútorok stílusa is a partnered ízlése még. Ott vacsorázol, ahol korábban sokat veszekedtetek. Annak ellenére, hogy már nem vagytok együtt, a partnered energiái még mindig ott vannak a lakásban. Ez a példa jól szemlélteti, hogy miért lehet szükség olykor változtatásokra.


A feng shui az energiáról szól és arról, hogy hogyan teremthetsz olyan környezetet, ahol valóban jól érzed magad. Általában érdemes a konyhában és a hálószobában kezdeni az átalakításokat, mivel ez a lakás két legfontosabb és leggyakrabban használt helyisége. Íme, 5 egyszerű módszer, hogy békés és harmonikus környezetet teremts a hálószobában:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

Az ágy elhelyezése


Bárhol is helyezd el az ágyat, először is győződj meg arról, hogy minden, amit láthatsz az ágyból felnézve, szereted és inspirál. Minden olyasmi lehet ez, amely rád vagy a partneredre jellemző. Legyen mindez az első dolog, amit felkelés után először és lefekvés előtt utoljára látsz. A gyermekekről készült képeket is helyezhetsz el itt, de inkább érdemes magadról és a párodról.

A küzdelem és a stressz megakadályozza a nyugodt pihenést. A szervezetednek pihentető alvásra van szüksége, no és kellő időmennyiségre. A legfontosabb hogy mindez helyreálljon. Az élet minden területén könnyebben és hatékonyabban teljesítesz majd.

A hálószoba olyan hely, ahová minden este elvonulsz. Fontos, hogy jó energiák uralkodjanak, és egyfajta szentély legyen. Amikor belépsz a hálószobába, automatikusan ellazulsz és elmerülsz abban a nyugalomban illetve harmóniában, amit megteremtettél.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL