FÉSZEK

5 dolog, amit tenned kell az otthonodban, ha nincsenek rendben a pénzügyeid

Nincsenek rendben a pénzügyeid, holott lennének jó lehetőségek? Elképzelhető, hogy a vagyoni jóléted blokkolva van. Az ősi kínai művészet megoldást nyújthat minderre, hiszen megnyithatod azokat az energiacsatornákat, amelyek most valamiért blokkolva vannak. Egyszerű és még pénzt sem kell rá szánnod, csupán elegendő, ha követed az alábbi tippeket!

.

 


 

 

Töltsd fel energiával a vagyoni jóléthez kapcsolódó területet


Keresd meg az otthonod délkeleti részét, ez ugyanis a jólét területe, azaz kellően alkalmas arra, hogy egy kis oltárszerű részt alkoss itt, ahová különleges tárgyakat helyezhetsz el. Helyezz néhány kínai érmét az oltárra, és legyen egy mini szökőkút is ott, ha lehetséges, mivel a bőség áramlását ez segítő elő. Rendezd a tárgyakat hármas csoportokba – mint például a gyertyákat, mert ez bevonzza a szerencsét.
Vásárolj falra akasztható képeket, mert az is szerencsét hoz. Helyezd el őket, akár az oltár közelében, így, ha van egy kis időd, pihentetheted rajtuk a szemedet.


Helyezz el akár ide egy akváriumot is. Minden alkalommal, amikor a kis barátaidat eteted, gondolj arra, hogy a bőség téged is el fog halmozni.


Ha kora reggel vagy késő délután épp odasüt a nap, akkor kitehetsz egy afrikai ibolyát például, mivel kedvező hatással van a jólétre. Különösen jó a vörös vagy lila virágú, mivel a bíbor és a lila vonzzák a jólétet.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL