FÉSZEK

5 dolog, amit tenned kell az otthonodban, ha nincsenek rendben a pénzügyeid

Nincsenek rendben a pénzügyeid, holott lennének jó lehetőségek? Elképzelhető, hogy a vagyoni jóléted blokkolva van. Az ősi kínai művészet megoldást nyújthat minderre, hiszen megnyithatod azokat az energiacsatornákat, amelyek most valamiért blokkolva vannak. Egyszerű és még pénzt sem kell rá szánnod, csupán elegendő, ha követed az alábbi tippeket!

.

 


 

 

Frissítsd fel a lakás összes helyiségét


A feng shui a rendezett és szép tiszta lakásról szól, ezért érdemes minden helyiséget átrendezni, ha szükséges. Ha a régi holmiktól megszabadulsz, képes leszel bevonzani az újat, add el vagy ajándékozd el azt, amire már nincs szükséged. Azokat a dolgokat, amiket hajlamos vagy szanaszét hagyni, tedd el egy helyre, így rendezettebb lesz a tér. A káosz ugyanis gátolja a chi-t, azaz a pozitív energiát, mert nem tud szabadon áramlani. Így viszont szabadon tud áramlani az energia a bútorok között. A feng shui szabálya mindenkor: a kevesebb több. A túl sok bútor és a túl sok apró tárgy gátolja az energiaáramlást, blokkoló hatása van.


Az élő növények vonzzák a gazdagságot, ezért érdemes megtölteni az otthonodat növényekkel. A kerek levelű növények a legelőnyösebbek, mivel érmére hasonlítanak a leveleik.


Ha otthonról dolgozol, akkor helyezz el a munkaterületen egy szélcsengőt, ami vonzza a chi-t, a bölcsességet és a sikert.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL