Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

4 figyelmeztető jele annak, hogy az otthonod megemeli a stressz-szintedet, és feszültté tesz

Szerző:
Szabó Anna
A Feng Shui gyakorlata magában foglalja az otthon energiaáramlásának kiegyenlítését. Dióhéjban az a meghatározása. Az energia mindenütt ott van, és minden energia. Ennek fényében megértheted, hogy otthonod energiái befolyásolhatják az egész életedet. A Feng Shui arról szól, hogy megtisztítja a régi energiákat, újat enged be a térbe és az életedbe, egyensúlyt teremt.

Talán egy kicsit ezoterikusnak érezheted a fentieket, de ha megnézed, hogyan működik a gyakorlatban, akkor rájöhetsz, hogy a Feng Shui bizony józan megfontolásra épül, és olyan módszereket alkalmaz, amelyek egészségesebbé és szervezetebbé teszik az otthonodat. Mert ha hiszed, ha nem, otthonunk befolyásolja hangulatunkat és jólétünket.

Négy világos módja van annak, hogy otthonod hogyan járulhat hozzá a haragodhoz és a stressz szintedhez. Megmutatjuk, hogyan kerüld el ezeket a gyakori hibákat, hogy boldogabb és pozitívabb életet élhess.

 


 

 

 

 

A felfordulás stresszt okoz


A Feng Shui fő szabálya, hogy nincs zűrzavar, felfordulás. Az energia, a chi ugyanis szabadon kell, hogy áramoljon a térben. A rendetlenség megzavarja az áramlást, ami negatív energiákat eredményez. A lomtalanítás ellenkező hatást vált ki. Első lépésben határozd meg, hogy mely területek zavarnak, szánj napi 10-15 percet arra, hogy a fölösleges dolgokat eltávolítsd, ahogy azokat is, amelyeket nem szeretsz már.

otthon otthontippek
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL