FÉSZEK

3 lépés egy olyan lakótér kialakításához, mely pozitív energiával tölt fel - Szükséged van rá!

Sokan nem tudják, hogy a hely, ahol élünk, és annak hangulata nagyban hozzájárul a jólétünkhöz, a sikereinkhez. Ha környezetünk nincs rendben, nem illik a személyiségünkhöz, az bizony negatív hatással lehet az életünkre. Ezzel ellentétben, ha tiszta, tükrözi énünket, akkor energiáink felszabadulnak, nagyobb kényelmet és kreativitást biztosítva, és elősegítve a pihenést, kikapcsolódást.

Lomtalanítás, rendrakás

A fizikai környezetünkben lévő káosz, zűrzavar blokkolja azokat az energiákat, a melyek a sikerhez és a bőséghez kellenek. Ha az életterünk túlcsordul, nem kívánt és szükségtelen elemekkel, akkor jobb, ha neki állunk rendet teremteni. A kaotikus, szervezetlen otthon komor érzést kelt, negatív hatással lesz a mindennapi hangulatunkra. Nézz át minden helyiséget, fiókot és távolítsd el a szükségtelen dolgokat. Adományozd el, ha jó állapotban vannak, dobd ki, ha már semmire sem jók. Rendezd el a dolgaidat, rendszerezd, legyenek könnyen hozzáférhető helyen a mindennap használatos dolgaid.

De hogyan is vágj neki? Tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket:


Mikor használtam utoljára? A jövőben szükségem lesz rá, kell a növekedéshez, a fejlődéshez? Képzelj el egy otthont, mely világos, rendezett és tágas. Gondolj erre és ez a vízió segíteni fog, hogy megszabadulj a fölösleges dolgaidtól. Kapcsold be közben a kedvenc zenédet, vond be a családodat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL