FÉSZEK

3 hatásos tértisztítási módszer, amit te is alkalmazhatsz az otthonodban

A tértisztítás fontos része a mindennapi életünknek.  Ha szeretnéd az otthonodat megtisztítani a negatív energiáktól, használd e 3 egyszerű technika valamelyikét, és meglátod, hamarosan egészen másként fogod érezni magad!

{KEPGALERIA}

Miért fontos?

Azokat a helyiségeket, amelyekben sokat tartózkodsz, nem feltétlenül azért tanácsos bizonyos időközönként megtisztítani, hogy kitessékeljük a nem evilági lényeket, hanem azért, mert, ahogy te is hatsz a térre, úgy a tér is hat rád.  Minden, ami ott történik, lenyomatot képez, ott marad, és befolyásol. Az olyan teljesen evilági dolgok, mint egy veszekedés, a szomorúság, a félelem befolyásolja egy hely és a benne tartózkodók hangulatát.

Biztosan volt már olyan, hogy beléptél valahova, és valamiért nem érezted jól magad, vagy épp az ellenkezője történt, nagyon szívesen időztél valahol. Ez nem csak a berendezés harmóniája, vagy annak hiánya miatt van, hanem a lerakódott, felgyülemlett energiák miatt is. Érdemes tehát bizonyos időközönként nem csak fizikálisan, hanem energiaszinten is nagytakarítást végezni. Egy kellemetlen esemény után mindenképp, de akár naponta is megteheted, vagy amikor szükségét érzed.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL