Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

3 egyszerű trükk, hogy szeretetenergiát árasszon az otthonod

Szerző:
Szabó Anna
Egy jó párkapcsolat lényege, hogy minőségi időtöltéssel, figyelemmel és biztató szavakkal adjuk partnerünk tudomására, hogy hálásak vagyunk mindenért, amit tesznek. Mivel az otthon az életünket körbe lengő energiák bölcsője, megérdemli, hogy ő is részesüljön a pozitív energiákban. Ha megfogadod a következő tippeket, jobb élettársává válhatsz az otthonodnak és nagyobb harmóniát teremthetsz a falakon belül.

Íme, 3 egyszerű trükk, amivel szeretetenergiát áraszt majd az otthonod:

Egy igazán nagy takarítás

És itt most nem arról van szó, hogy végig kell sikálnod a csempét egy fogkefével. Általában azok a feladatok foglalkoztatnak minket leginkább, amelyeknek látható eredménye van, de most az otthon rezgéseire kell, hogy fektessük a hangsúlyt. Füstölj fehér zsályát, így megtisztíthatod a levegőt – mind fizikailag, mint pedig képletesen értve – és az energia útjait, ráadásul remek illattal is árasztja el a teret.

Ha úgy érzed, valamihez túlságosan ragaszkodsz, de hasznod már nem származik ebből (ilyen lehet például bármi, amit az exed hagyott hátra), engedd meg magadnak, hogy végre megszabadulj ezektől az energiagátló tárgyaktól.

fészek otthon szeretet otthontippek feng shui
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL