Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

10 kiváló módszer, hogyan érdemes rendszerezni a ruhákat! - Íme, a praktikus elrendezés technikája

Szerző:
Szabó Anna
„Mit vegyek fel?” Ezt a kérdést minden nő legalább egyszer felteszi magának naponta, emiatt is érdemes úgy rendszerezni a ruhákat, hogy könnyedén megtaláld azt, amire szükséged van. Próbáld ki az alábbi tippeket, melyek segítenek abban, hogy szem előtt legyen az, amit éppen viselni akarsz. Szánj időt minderre, mert nagyon sokat jelent a praktikus elrendezés!

{KEPGALERIA}

1. Rendszerezd a ruháidat, alakíts ki csoportokat

Először is rendszerezned kell a ruháidat, ennek okán azonban elengedhetetlen, hogy minden darabot átvizsgálj és rendezd őket csoportokba:

- azokat a darabokat, amelyekre már nincs szükséged és nem hordod már őket, érdemes leválogatni. Gondold át, hogy mit nem viseltél az elmúlt évben? Persze, ha éppen kihagytad a legutóbbi síszezont, még nem feltétlenül kell kidobnod a síruhádat. Légy magaddal szigorú, és amire már nincs szükséged, szabadulj meg tőle. Ajándékozd el olyanoknak, akik rászorulnak, és ne feledd, így több hely marad az új és divatos daraboknak.

- azokat a darabokat, amelyeket rendszeresen hordasz és azokat a kiegészítőket, amelyek sűrűn rád kerülnek, szintén válogasd külön.

- legyen egy harmadik csoport is, amelybe a bulizós darabok, az alkalmi ruhák, a kismamaruhák és a sportos ruházat tartozik.

- rendezd az egyes ruhadarabokat szezonok szerint is csoportokba, érdemes kettő, de akár négy szezonra is bontani a ruhákat. Azok a darabok legyenek kézközelben, amelyekre az adott szezonban szükséged van.

- helyezd azokat a darabokat is előtérbe, amelyeket éppen el akarsz vinni kitisztítani vagy éppen megvarratni, emellett azokat a ruhákat is érdemes kézközelben elhelyezni, amelyek például a fogyásra inspirálnak.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL