Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

10 feng shui kellék a jólétért - Használj feng shui dekorációt, hogy bevonzd a gazdagság energiáját!

Szerző:
Szabó Anna
A feng shuit a jólét bármilyen formájának eléréséhez felhasználhatod. Az alábbi listában az anyagi jólétre helyezzük a hangsúlyt, és 10 olyan nélkülözhetetlen dolgot mutatunk, amik nélkül csak részben lesz eredményes a próbálkozásod.

A feng shuit leggyakrabban a gazdagság bevonzására használják, ezért is lett nyugaton annyira népszerű. Számos olyan lelkes üzletemberről hallhattunk, aki a feng shuinak köszönhetően megduplázta a hasznát, és a csőd szélén álló cégét megmentette az összeomlástól. Persze a feng shui többől áll, mint az anyagi jólét eléréséből: általa minőségibb életet élhetsz, egészségesebbé válhatsz, harmonikusabbá teheted a párkapcsolatodat, sikeres karriert építhetsz, stb. 

1. Tiszta, nyitott tér a csí áramlásáért

A vagyonos emberek házában a legfeltűnőbb dolog a nyitott tér, és az, hogy nincsenek tele pakolva mindenféle kacattal. A tágas tér és a helyiség levegőssége az, ami több anyagi energiát vonz be, mint bármi más. Minél több ilyen van az otthonodban, annál több friss energia jöhet be, és vele együtt a boldogság és a harmónia is meg fognak jelenni.
 

otthon feng shui szerencse
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL