Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

10 + 1 mágikus szobanövény, amely bőséget hoz az életedbe

Szerző:
Szabó Anna
Ha egyre több a kiadásod, ám a bevételed nem gyarapszik megfelelően, akkor bizonyára tudod, hogy valamin változtatni kell. Nem kell azonnal drasztikus lépésekre gondolni, elég, ha beveted a mágikus pénzvonzó növényeket, melyek pozitív rezgéseikkel segítenek anyagi fellendülésedben. Mutatjuk, melyek ezek.

 

A szobanövények közül a zöld színű, kerekded és tojás alakú levelek a pénzérmékhez hasonlatosak, ezért a Feng Shui előszeretettel javasolja néhányukat szobanövényként. Ezek az egészséges szobanövények a legnagyobb segítőtársaid. A virágzók közül jellegzetesen a kék, a fehér és a zöld virágúakat érdemes előnyben részesíteni, ugyanis ezek segítenek az energetizálásban – ez persze nem jelenti azt, hogy a rózsaszín virágzó a kukában landoljon. Néhány példa a teljesség igénye nélkül:


 

 

Filodendron


Pénzvirágnak hívják és az anyagi lehetőségek jobbítására ajánlott. Mivel e növény látványosan és folyamatosan növekszik, remélhető, hogy a gazdagságod is hasonlóképpen alakul. Nagyon sokféle változata létezik (szobai futóka, könnyező pálma), ezért tetszés szerint választhatsz lakásod méretének megfelelően.

otthon szobanövény mágikus bőség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL