Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
EZOTÉRIA

Válassz egy mandalát, és fedezz fel valami újat a lelkedről - Képes lélekelemző teszt

Szerző:
Szabó Anna
A mandala egyfajta integrált struktúra, amely egy pont köré szerveződik, ez a mandala középpontja. A tudatalatti elme azt a mandalát választja, amely anyagi és a nem anyagi valóságot tekintve leginkább jellemez téged, és a választott mandala egészen érdekes dolgokat árulhat el rólad és a személyiségedről. Kíváncsi vagy? Akkor itt az ideje, hogy teszteld magad!

 

A mandala szó szanszkrit eredetű, és az ősi indián kultúrában is jelen volt már.  Egyszerűen fordítva „kört” jelent, de valójában sokkal több, mint egy egyszerű forma. A teljes egészet képviseli, magát az életet és annak szervezeti felépítését, a mintázatában ugyanis visszaköszön egyfajta kozmikus diagram. Mindez emlékeztet arra, hogy az idő nem létezik, a világegyetem végtelen és ez az egész túlmutat a fizikai léten.

Mind az anyagi, mind a szellemi lét leírására tökéletesen alkalmas és az élet minden területén visszaköszön, a Földet, a Napot és a Holdat egyszerre szimbolizálja, de a barátokat, a családot, a közösséget és az isteni létet is megjeleníti egyszerre.

Nézd végig figyelmesen az alábbi képeket, és válaszd ki azt a mandalát, ami a leginkább közel áll hozzád. Hallgass a megérzéseidre!

 

  

  

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>
ezotéria önismereti teszt személyiségteszt pszichológia
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL