EZOTÉRIA

Válassz egy égboltot, és ismerd meg a második személyiségedet - Képes személyiségteszt

Szerző:
Szabó Anna
Sokféle személyiségtípus létezik, a kutatók szerint egész pontosan 16, ám néha nem egyszerű egy adott embert besorolni egyetlen kategóriába. Miért lehetséges mindez? Azért, mert általában egy személy sokféleképpen működik, és több különböző karakterből épül fel, arról nem beszélve, hogy a legtöbb embernek 2 személyisége van. Most te is könnyebben megismerheted a második személyiségedet.

Köztudott, hogy a személyiség maga olyan tulajdonságok halmaza, melyekkel az ember rendelkezik, és amelyek bizonyos fokig meghatározzák, hogyan viselkedünk másokkal. De még mielőtt megismernéd jobban önmagad, előbb meg kell értened, miért is vagy olyan karakter, amilyen, és hogyan működsz. Próbálj megválaszolni néhány olyan kérdést, hogy mire vágysz, mitől lennél boldog, mi lenne az álommunkád, minek örültél gyermekként, mitől féltél leginkább és így tovább. Ezekre az egyszerű kérdésekre gondolatban felelj saját magadnak, s ez egy jó kiindulópont, hogy tanulmányozd a személyiségedet.

Ha a fentiekkel meg vagy, csupán annyit kell tenned, hogy választasz egyet az alábbi 6 égbolt közül. Talán most ismered meg igazán önmagad és személyiséged második oldalát!

 

  

  

ezotéria személyiségteszt pszichológia önismereti teszt
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL