EZOTÉRIA

Úgy érzed, akadályoztatva vagy? Tudd, hogy ez a védelmedet szolgálja! – Atlantisz bölcseinek üzenete

Azt tapasztalod, hogy semmi sem jön össze? Folyton nehézségekbe ütközöl? Jó, ha tudod, hogy ez a te érdekeidet szolgálja!

Fekete mágusok

A mágusok jól képzett sámánok, varázslók, alkimisták voltak, akik különleges képességekkel rendelkeztek. Atlantisz fénykorában tettek szert ezekre a képességekre és nagyon tisztelték őket. Amikor egyes mágusok úgy döntöttek, hogy hatalmukat a saját, személyes meggazdagodásukra és az egojuk növelésére használják, megkezdődött Atlantisz rezgésének csökkenése. Az Aranykor volt a fény tetőpontja, amit a sötétség korszakai követték.

Most te is úgy érezheted, mintha egy sötét erő visszafogna, akadályozna. Ám attól még, hogy valami „negatív”, nem biztos, hogy rossz is. Ez azt jelenti, hogy nem az ellenséged vagy valami gonosz erő próbál téged visszatartani azért, hogy neked rossz legyen és szenvedj. A te érdekedben, pontosabban védelmedben fog vissza az Univerzum és a benne munkálkodó erők. Így akarják elkerülni, hogy valami kellemetlenségedben legyen részed. Most még ne, de utóbb látni, érteni fogod, mi az, amit sikeresen megúsztál.

Légy türelemmel, és várd ki, amíg zöld utat kapsz. Addig is tervezz bátran, csak ne erőltesd a haladásodat! Hidd el, később csak bánnád, amiért nem vártál nyugodtan.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL