EZOTÉRIA

Rád talál a földi és az égi szerencse! - Felemelkedett mesterek üzenete

Szerző:
Szabó Anna
Úton van feléd a földi és az égi szerencse, ami elhozza számodra a boldogságot is.

Arimathiai József

A Biblia szerint Jézus tanítványa, József, mestere halála után kikérte a holttestet Poncius Pilátustól, és a saját sírboltjába helyezte, ahol azt bebalzsamozták. A Feltámadás után megvádolták a holttest eltulajdonításával, ezért börtönbe zárták, étel és ital megvonásával.

Az ezoterikusok és spirituálisok szerint azért maradt életben a börtönben, mert az angyalok elvitták neki a Szent-Grált. József a kiszabadulása után egy tizenkét fős csapattal elvitte a kelyhet Angliába, ahol megépítették az Utolsó Vacsora asztalának pontos mását, majd az első Grál-templomot. Ez a szent hely vált a Grál-kehely őrzőjévé, ami gyógyít és csodákat tesz, illetve a birtoklójának földi és égi szerencsét (illetve boldogságot) ad. 

Azt üzeni neked Arimathiai József, hogy hamarosan valamilyen formában megjelenik az életedben a Szent-Grál és földi, ugyanakkori égi szerencsében is lesz részed. Már nem kell sokáig várnod és fantasztikus dolgok történnek majd veled. Könnyen lehet, hogy akár a csodát is megtapasztalhatod! Merj hinni, hogy jó dolgok történhetnek veled és fordulj bátran az angyalokhoz vagy a szenthez, aki megsegíthet!

 

ezotéria felemelkedett mester üzenet bölcsesség jóslat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL