EZOTÉRIA

Ne hunyd le a szemedet és tégy úgy, mintha minden rendben lenne! – Felemelkedett mesterek üzenete

Könnyű elfordítani a tekintetünket a problémáról, de idővel egyre több fájdalmat fog szülni!

Maitreya üzenete

Hatodik Fénysugár, a Megvilágosodás és Felemelkedés Mesterének tekintik.

1978. január 5-én azt üzente között Benjamin Creme-n keresztül:

Kedves barátaim, örülök, hogy ismét veletek lehetek.

Az a tervem, hogy a tanításom megelőzze a jelenlétemet, és előkészítse az utamat.

Eközben erőfeszítéseim meghozzák gyümölcsüket, változást hoznak, embereket és nemzeteket hoznak össze, és új reményt hozok a világra. Hamarosan megjelenek, de előbb utat mutatnék az új irányba.

Először is, az embereknek testvéreknek, az Egy Atya fiainak kell tekinteniük magukat. Ez elengedhetetlen, ha egy lépéssel közelebb jutnának az Istenséghez. Világszerte vannak férfiak, nők és kisgyerekek, akiknek még az életben maradáshoz sincs meg, ami szükséges; és megtömik a világ legszegényebb országainak városait. Testvéreim, hogyan nézhetitek, hogy ezek az emberek meghalnak a szemetek előtt? Az a tervem, hogy megmentsem őket, kicsinyeimet, az éhezéstől és a szükségtelen haláltól.

Az a tervem, hogy megmutassam nektek, hogy a problémáitokból a kiút az, ha újra hallgattok Isten igaz hangjára a szívetekben.

Szükségem van a segítségedre, hívlak, hogy segíts a feladatomban. Hogyan állhatnék félre, és nézhetném ezt a mészárlást, nézhetném, ahogy a kicsik meghalnak? Nem, barátaim, ez nem lehet. Ezért még egyszer gyorsan jöttem közétek, hogy megmutassam az utat. De a küldetésem sikere rajtad múlik.”

Az üzenet egyértelmű: ahol tudsz, ott segíts a világban. Annyit, amennyit képes vagy. De ne hunyd be a szemedet és tégy úgy, mintha minden rendben lenne. Ez a magánéletedre is érvényes. Ha boldogtalan vagy, ha bántanak téged vagy egy szeretted, ne fordítsd el a tekinteted!
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL