Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
EZOTÉRIA

Mivel vagy képes elpusztítatni önmagad? - Az Apokalipszis Tarot elárulja

Szerző:
Szabó Anna
Az elnevezése ellenére nem olyan szörnyűséges, mint amilyennek tűnik. Az Apokalipszis Tarot készítői a világ mítoszaiból merítettek ihletet, kezdve az egyiptomi sumér, római, görög legendákkal és istenvilággal. Általuk mutatnak be egy-egy mozzanatot, jelenetet a világból, ami közelebb vihet téged a válaszhoz, hogy megismerd a belső világodat és megtudd, mivel vagy képes elpusztítani önmagad!

 

A Kim Huggens és Erik C. Dunne által készített, színes, fantáziában és mitológiában gazdag Apokalipszis Tarot a mitikus legendák történetein keresztül segít abban, hogy leáshass a lelked egészen mély bugyraiba és megtudhasd, mivel vagy képes elpusztítani a lényedet, mi az, amivel vágod magad alatt a fát, amivel folyamatosan kigáncsolod magad. Húzz bátran egy lapot és mindjárt okosabb leszel!

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL