Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
EZOTÉRIA

Mivel áld meg a Belső Istened erre a hétre? - A Namaste Jóskártya segítségével megtudhatod

Szerző:
Szabó Anna
A „namaste” egy ősi szanszkrit áldás, üdvözlés. Nagyjából azt jelenti: "Megtisztelem a szellemet benned, ami bennem is van." Ugyanis tulajdonképpen mind egyek vagyunk, egy nagy szellemtől, forrástól származunk. A Namaste Jóskártya segítségével pedig megtudhatod, hogy a héten mivel áld meg a benned lakó isten.

 

A Namastét, mint köszöntést, főleg Indiában használják, hogy kifejezzék hódolatukat, és hogy megtiszteljék az emberben lévő isteni lelket. Biztos te is láttad már, hogy ilyenkor a kezeket egymáshoz illesztik a mellkasuk előtt, mintha imádkoznának, a másik fél szemébe néznek, és közben teljesen meghajolnak.


Most, hogy ráeszméltél, benned is lakik egy isten, ha húzol egy lapot, azt is megtudhatod, hogy mivel áld meg téged erre a hétre és minden bizonnyal azért, mert arra lesz a legnagyobb szükséged!

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL