Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
EZOTÉRIA

Mit ragad el tőled az Alvilág ereje? - Anubisz, az Alvilág istene elárulja Neked!

Szerző:
Szabó Anna
Először is, ne rémülj meg, mert a sakálfejű isten nem feltétlenül emberi lelkeket ragad el. Most itt sokkal inkább azt árulja el, hogy miktől, illetve kiktől szabadít meg téged az Alvilág ereje. Természetesen ezzel csak jót tesznek veled, példának okáért, ha bármilyen szenvedésedet okozó forrástól „fosztanak” meg. Ha készen állsz arra, hogy megtudd, akkor Anubisz feltárja a titkot!

 

Az ókori egyiptomi Anubisz, az Alvilág Ura, a Holtak Oltalmazója és a Holttestek Bebalzsamozóinak is az istene. Ő vezeti a holtakat az Alvilágban, és képes arra is, hogy felfedje előtted a titkot, mit ragad el tőled az Alvilág ereje. Ugyanis szimbolikus értelemben, valaminek a megszűnése, véget érése, valamitől megszabadulni, az is egyfajta halál, ami az Alvilághoz tartozik. Ezért nincs okod aggódni!

 

Ha bízol Anubisz istenben, támaszkodj rá és húzz egy lapot, hogy elolvashasd jóslatát!

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL