EZOTÉRIA

Mit mesél Gullinbursti, az arany vadkan a szerencséd alakulásáról? - Húzz egy lapot, és kiderül!

Szerző:
Szabó Anna
Gullinbursti a skandináv mitológiában Frey isten hű társa. Az arany vadkan a sötétben is fényt ad, ezért is szimbolizálja a Napot. Brokkr-tól, a törpéről kapta ajándékba a termés, a termékenység, a béke istene. Ugyanakkor a csodálatos Gullinburstinak hatalmában áll megmondania azt is, miként alakul a szerencséd a következő hetekben! Szeretnéd tudni, hogy mi vár rád? Akkor húzz egy lapot!

 

Frey - aki az eső és a napfény istene is - szekerét az északiak egyik legszentebb állata, Gullinbursti, az Aranysörtéjű - de hívják még Vészesagyarnak is - húzza paripa módjára. A színarany vaddisznó ragyogó fényt áraszt, ekképp segíti az isten útját a sötétben. Ez a rendkívüli természettel megáldott vadkan képes felfedni előtted a titkot, hogy miként alakul a következő hetekben a szerencséd!


Húzz egy lapot és olvasd el, mi rejlik alatta!

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL