EZOTÉRIA

Mire van szükséged a szellemi felemelkedéshez? - A misztikus MerKaBa megmondja!

A MerKaBa szó már az ősi Egyiptomban is ismeretes volt, ami egy aktivált energiamező, mely az Univerzum minden teremtménye körül létezik. Ha aktivizáljuk, általa rákapcsolódhatunk az világegyetemre, a tiszta szeretetre és az Isteni Forrásra. De miként érheted el ezt? Természetesen kitartó spirituális munkával és azzal, amit a misztikus MerKaBa elárul neked!

 

A 'Mer' a Forgó elektromágneses speciális fénymezőt, a 'Ka' a Szent Szellemet és a 'Ba' a fizikai test pillanatnyi valóságát jelenti. Úgy tekintenek a misztikus MerKaBára, mint a felemelkedés eszközére, mivel általa képessé válhatunk a tiszta szeretet megélésére, kitisztulnak a tisztán érző képességeink, illetve segít visszatalálni az Isteni Forráshoz. Mindez kitartó spirituális életvitellel érhető el és esetedben még valami plusszal!


Húzz egy lapot és máris megtudod, neked mit kell még tenned!

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL