EZOTÉRIA

Mind a 12 csakrád aktiválódott. Készülj a csodákra! - Atlantisz bölcseinek üzenete

Atlantisz Aranykorában minden embernek 12 csakrája és 12 aktív DNS- szála volt. Úgy néz ki, a te csakráid is aktiválódtak és elképesztő dolgok fognak veled történni!

Tizenkét csakra

Mikor Atlantisz rezgésszáma lecsökkent, 5 csakra bezárult, így inaktívvá vált az a 10 DNS- szál, ami az emberek magasan fejlett spirituális és természetfeletti képességeit tartalmazták. Ez a mostani emberek küldetése, hogy ezt a 12 csakrát és a 10 DNS-szálat ismét működésbe hozza.

Atlantisz bölcsei azt üzenik: aktivizálódott a 12 csakrád is. Ismét elérhetőek a spirituális és természetfeletti képességeid. Csodálatos dolgok fognak történni veled. Olyannak fogod látni a világot és az embereket, amilyenek valójában. Nincs több titok a szemed előtt, és megláthatod a szellemvilág lényeit, az emberek auráját, belenézhetsz a lelkükbe. Közelebb kerülhetsz az égiekhez és a felsőbb énedhez. A sejtszintű tudásodat újra aktív és visszanyerted a bölcsességet, ami már Atlantiszban is a tiéd volt. Használd bátran a képességeidet, hiszen ez áldás, ami veled történik! Figyeld meg, szép lassan megérkeznek a csodák az életedbe.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL