EZOTÉRIA

Milyen változásokon mész keresztül a nyáron? - A Halálfejes Pillangó megjósolja!

A Halálfejes Pillangó sok hiedelem középpontja és mondani sem kell, sokak szerint a halált harangozza be, ám valójában ő is, mint minden más pillangó az átalakulás jelképe, ami csupán szimbolikus formája a halálnak. Segítségével megtudhatod, hogy az idei nyáron milyen változásokon mész keresztül, milyen rendkívüli eseményekkel számolhatsz! Megjósolja a nyár legfőbb momentumait!

 

A pillangó szó ógörögül pszükhé, ami azt is jelenti: lélek. A pillangó a lélek fejlődését, a halálból létrejövő életet jelképezi. A japánoknál a változékonyság szimbóluma, míg a kínaiaknál a hallhatatlanságot jelenti. Gondoljunk csak bele, a hernyó élete véget ér, de halála, új életet ad a pillangónak, ezért a pillangó sokszor a halál, az elmúlás szimbóluma is. Most viszont azt jósolja meg a Halálfejes Pillangó, hogy milyen változásokon mész keresztül az idei nyáron!


Kíváncsi vagy arra, mi vár rád? Akkor húzz egy kártyalapot!

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL