EZOTÉRIA

Milyen napod lesz ma? - Az Éneklő Erdő elénekli napod legfőbb eseményét!

Szerző:
Szabó Anna
A természet tele van élettel és csodával. Léteznek elvarázsolt erdők, de az igazság az, hogy minden erdő énekel, csak sokan nem vagyunk képesek meghallani, mert elzárkózunk a varázslat elől. Ám ezúttal az Éneklő Erdő megnyitja előtted bokrait és fáit, ahol a virágok, a madarak és az állatok is dalra fakadnak, és ez a misztikus erdő megénekli neked, hogy mi lesz a mai napod legfőbb eseménye!

 

Ha legközelebb egy erdőben vagy a természetben jársz, hunyd be a szemedet és nyisd ki a füledet. Tárd ki a szívedet, és ha képes vagy megnyílni és magadba fogadni a természetet, meg fogod hallani az énekét! De most itt a lehetőséget, hogy e jóslat keretei között átvehesd az Éneklő Erdő üzenetét, amely megénekli neked, hogy milyen napod lesz, mik lesznek a főbb események, amikre számíthatsz!


Húzz egy lapot és ott rejlik alatta az Éneklő Erdő üzenete!

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL