EZOTÉRIA

Milyen előző életbeli sérelem van hatással a szerelmi életedre? - Válassz egy szívet és fedd fel!

Szerző:
Szabó Anna
Ha ugyanazokat az ismétlődő mintákat tapasztalod a kapcsolataidban, akkor könnyen lehet, hogy mindennek köze van a korábbi életedben felgyűlt sérelmekhez. No de hogyan teheted rendbe a jelenlegi kapcsolatodat? Csupán annyit kell tenned, hogy válassz az alábbi szívekből egyet, amelyik leginkább megfog és olvasd el a hozzátartozó üzenetet.

 

Ha ugyanazok a minták ismétlődnek az egyes kapcsolataidban, akkor könnyen megeshet, hogy mindennek köze van bizonyos sérelmekhez, amelyeket a korábbi életeidben halmoztál fel. Sok kapcsolatban felmerülő probléma összefügg a múltbéli tapasztalatokkal, és ezeket a sérelmeket vagy berögzült mintákat érdemes megérteni, valamint a gyógyulás is elengedhetetlen. Így lehet ismét békében a lelked. Jó tudni azt, hogy sokszor nem a te erőfeszítéseiddel van gond a kapcsolatodban, és képes vagy fejlődni a korábbi életekben felhalmozott tapasztalatoktól.

Csak azért, mert bizonyos dolgok ismétlődnek az életedben, még nem jelenti azt, hogy szenvedned is kell mindettől és sohasem tudsz ezen változtatni. Minél inkább megérted, mi zajlik benned, annál könnyebben leszel képes szembenézni ezekkel a kihívásokkal.

Nézd végig figyelmesen az alábbi képeket, és válaszd ki azt a szívszimbólumot, amely a leginkább megragadj a tekintetedet! Fontos, hogy figyelj befelé, hallgass a belső megérzéseidre.

 

  

 

 

 

ezotéria asztrológia jóslat jósda kártyajóslás
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL