EZOTÉRIA

Miben rejlik a feltétel nélküli szeretet képessége benned? - Mária Magdolna megmondja

Mária Magdolnát sokan egyszerű szajhának tekintik a Biblia szerint, akit Jézus megváltott bűnös szakmájától. Míg mások az új kutatások fényében már Jézus feleségeként tartják számon. Mária Magdolna mind a kettőnél több, mert ő a feltétel nélküli szeretet istennője, aki most segít neked abban, hogy elárulja, hogy a te feltétel nélküli szereteted miben is rejlik!

 

Bár a Biblia sosem állítja kerek-perec, hogy Mária Magdolna prostituált lett volna, mégis sokan így értelmezték a sorokat. Ám Mária Magdolna megbocsát nekik, mint ahogy mindenki másnak is. Hiszen valaha Jézus mellé szegődött és hű társaként kísérte és itta magába tudását, igéit. Mindegy, hogy más elméletek szerint Jézus felesége volt, akitől gyermeke is született, akkor is tény, ami tény, hogy mindig a Megváltó közelében, de még a feltámadásánál is jelen volt. Mert Mária Magdolna is tudta, amit Jézus: csak a szeretet a fontos.

Te hogyan tudod kifejezni, érvényre juttatni a benned található feltétel nélküli szeretetet, amelyre kivétel nélkül mindenki képes? Húzz egy lapot és megtudod!

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL