Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
EZOTÉRIA

Mérföldkőhöz érkezel a hétvégén! - Tündérek üzenete

Szerző:
Szabó Anna
A hétvégén végre megvalósulhat egy álmod, kipipálhatsz valamit a bakancslistádról, de legalábbis jelentős eredményt érsz el.

Haladj bátran!

Nagy áttöréseket érsz el a hétvégén, ami annak is köszönhető, hogy az égiektől származó ihletett ötleteidet gyakorlatba ülteted. Tudd, hogy az utadon, minden lépésénél vezetni fognak.
A megérzéseid, álmaid és erőteljes sugallataid nem csupán a vágyálmok példái. Új tervek és helyzetek csíráit képviselik, amelyek életküldetésed eszközeit jelentik. Ne vedd semmibe az ismétlődő, erőteljes gondolatok és érzések képében érkező égi ajándékokat.

A tündérek arra kérnek, hogy tartsd tiszteletben a belső érzéseidet azzal, és tegyél további lépéseket az álmaid és vágyaid valóra váltása érdekében. Nem kell megelégedned azzal, ami van. Persze, ünnepeled meg előbb a sikeredet, dőlj hátra egy kicsit és élvezd, majd menj tovább az úton! Ez a mostani sem véletlen, hanem a te műved!

Félelem nélkül tégy meg egy lépést abba az irányba, hogy lebontsd életed bármely sérült részét. Tégy meg egy másik lépést, az szíved vágyának valóra váltása irányába. Ha csak egyetlen apró lépést teszel, amely közvetett kapcsolatban áll életed jobbá tételével, már attól is úgy fogod érezni, hogy együtt szárnyalsz a tündérek birodalmával. Minden áldott nap tégy meg egy-egy lépést, és álmaid hamarosan valóra válnak majd.
 

tündérek üzenet ezotéria jóslat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL