EZOTÉRIA

Melyik múltbéli kapcsolat hat ki a mostani szerelmi életedre? - Képes lélekelemző teszt

Szerző:
Szabó Anna
Vannak olyan minták, melyek folyton ismétlődnek a kapcsolatainkban, és bizony mindennek köze van a korábbi életeink során felhalmozott sérelmekhez. Sok kapcsolatban felmerülő probléma ugyanis összefügg a múltbeli sérelmekkel, és ezeket a berögzült mintákat és szokásokat mindenképpen érdemes mélyebben megérteni, mert csak így következhet be lelki gyógyulás és személyes fejlődés.

 

Tudnod kell azt, hogy nem mindig te vagy közvetlenül a hibás a kapcsolatodban, emellett igenis képes vagy tanulni a korábbi életedben felhalmozott tapasztalatokból. Csak azért, mert adott dolgok ismétlődnek a kapcsolataidban vagy az életedben, még nem jelenti azt, hogy feltétlenül szenvedned is kellene emiatt, tudd azt, hogy képes vagy mindezen változtatni. Érdemes tehát megérteni, hogy mi zajlik benned, így könnyebben szembenézhetsz az eléd gördülő akadályokkal.

No de hogyan is tudod rendbe tenni a jelenlegi kapcsolatodat? Nem kell mást tenned, minthogy választasz az alábbi szívek közül egyet, amelyik leginkább megfog, majd olvasd el a hozzátartozó üzenetet!

 

  

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

szerelem önismereti teszt lélekelemző teszt személyiségteszt
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL