EZOTÉRIA

Mely archetípusa vagy Morgan Le Fay-nek? - Húzz egy lapod, fedezd fel!

Szerző:
Szabó Anna
Morgan Le Fay, nem más, mint a brit szigeteki híres Arthur király féltestvére - és egyben szeretője-, aki, gyönyörű varázsló nő volt. Gyógyító erővel rendelkezett, és ismerte a mágia minden csínját-bínját. Alakja a mai napig vitatott, hogy a jó vagy inkább a rossz oldalon állt-e. Annyi szent, hogy hatalma volt az emberek felett és elbűvölő nő volt. Vajon benned melyik archetípusa rejlik?

 

A legenda szerint Morgan Arthur anyjának, Igraine első férjétől született lánya volt. Jelentős varázserővel bírt, és alakváltoztatásra is képesnek tartották. Sőt, egyesek szerint félig tündér volt, és tőlük származik a hatalma. Kezdetben elsősorban gyógyító ereje kapott hangsúlyos szerepet, a későbbi Arthur-legendákban azonban már negatív tulajdonságait is kiemelték, például, hogy Arthur ellensége, és egy gonosz, számító nő volt, aki más férfiakat is elcsábított. Illetve Arthurtól született Mordred nevű fia, aki később csatában legyőzte az apját. Állítólag Morgan végig Arthurtmellett volt utolsó óráiban és Avalon szigetére vitte. Éppen ezért alakja a mai napig vitatott az egymásnak ellentmondó legendák miatt.

Szerinted benned mely archetípusa rejlik és mit árul el rólad? Húzz egy lapot és megtudod!

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL