EZOTÉRIA

Meglátogathatja a gólya a családodat! – Felemelkedett mesterek üzenete

A jelek szerint, hamarosan szülővé, esetleg nagyszülővé válhatsz. A gólya éppen a te családod felé tart egy újabb csöppséggel.

Szent Gerard

Szent Gerard az anyák és a gyermekszülés itáliai védőszentje, akinek október 16-án van az ünnepe. Van egy történet attól, mely szerint egyszer egy asszony, majdnem életét vesztette szülés közben, de a hasára tette azt a zsebkendőt, amit Gerard Majella (teljes nevén) hagyott náluk pár évvel korábban, nem sokkal a halála előtt. Ezt követően az asszony biztonságban megszülte egészséges gyermekét.

Hamarosan bővülhet a család. Könnyen megeshet, hogy áldott állapotba kerülsz. Amennyiben éppen ez a terved, akkor ezt veheted megnyugtatásnak, hogy megéri kitartani, próbálkozni. Ha úgy érzed, ennek csekély az esélye, akkor a gólya a közvetlen közeledbe viszi a család legújabb lelkét. A lányodhoz, a testvéredhez vagy más közeli rokonodhoz. Így vagy úgy, de számodra is öröm lesz, hogy érkezik egy újabb családtag, aki sok örömöt fog hozni. Neked pedig különösen szoros kapcsolatod lesz vele, és nemcsak a rokoni szálak miatt. Talán a lélekcsaládodból érkezik egy újabb tag!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL