EZOTÉRIA

Meditálj és megkapod a választ! - Felemelkedett mesterek üzenete

Ha a problémádra keresed a megoldást vagy a választ a kérdésedre, akkor meditálj!

Mandzsusri

A tibeti buddhizmusban védelmező istenségnek tekintik és a bölcsesség megtestesítőjének. Nevének jelentése „nemes ragyogás”. Az ezoterikus buddhizmusban Mandzsusrí meditációs istenség, és teljesen megvilágosodott buddha.

Mandzsusrí jellegzetessége a kezében tartott kard, ami a józan bölcsesség vagy belátás kardja. A kard keresztülvág a tudatlanságon. Elvágja az "én" teremtette akadályokat. Néha a kard lángokban áll, ami a fényt vagy az átalakulást képviseli. Úgy tartják, a kard adhat és elvehet életet, összehozhat és el is választhat másokat.

Jelen helyzetben azt üzeni neked: ülj le meditálni. Csak hunyd le a szemedet és relaxálj. Tedd fel a kérdésedet, majd engedd el. Légy türelemmel, meg fog jönni a válasz, amit keresel vagy pedig a megoldás a problémádra. Nincs szükség bonyolult szertartásokra, ne keresd görcsösen, csak hagyd, hogy az égiek vagy a felsőbb éned megsúgja, amit a meditáción keresztül tehetnek meg. Te egy csatorna vagy és képes vagy befogadni a tudást, a bölcsességeket, a válaszokat. Bízz magadban!
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL